E n g l i s h L a n g u a g e C o u r s e s

Χ α τ ζ ό π ο υ λ ο ς Α ρ γ ύ ρ η ς

ELC Argiris Hatzopoulos

goes to the theater

11

Νι Πι ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής

του Γιώργου Χατζόπουλου

Στο English Language Courses παράλληλα με το ELC Drama Club και English Drama Festival που κάθε χρόνο διοργανώνει, θέλοντας οι μαθητές/τριες μας να παρακολουθήσουν μία καλή και ποιοτική παράσταση, οργανώνουμε την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης «Νι Πι ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου» στο Θέατρο Αθήναιον την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 11.30.

Πριν την παρακολούθηση της παράστασης οι μαθητές/τριες θα διαβάσουν και θα επεξεργαστούν στα Αγγλικά το 1ο κεφάλαιο του βιβλίου και παράλληλα θα ασχοληθούν μία σειρά Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων (πάλι στα Αγγλικά) που προβλέπεται να γίνουν πριν αλλά και μετά τη θέαση της παράστασης.

Στόχος των δράσεων που θα γίνουν πριν την παράσταση είναι εκτός από τη γλωσσική και λογοτεχνική επεξεργασία του κειμένου, οι μαθητές/τριες μας να προετοιμαστούν καλύτερα για τη θέαση της παράστασης, γνωρίζοντας το ιστορικό πλαίσιο του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίζεται η παράσταση και τους κεντρικούς ήρωες, αλλά και να κάνουν μία σειρά από δημιουργικές δράσεις.

Αμέσως μετά την παράσταση οι μαθητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους συντελεστές της παράστασης,

Ενώ την εβδομάδα που ακολουθεί μετά την παράσταση θα τους δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους, αλλά και να συζητήσουν με τους καθηγητές τους και τους συμμαθητές τους για τις αξίες που θίγονται στην παράσταση και για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» που βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του εla για τη σχολική χρονιά 2019-20.

Κόστος Συμμετοχής: 9 Ευρώ (εισιτήριο για το θέατρο + λεωφορείο)

Δηλώσεις συμμετοχής: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2019-11-11

Αναχώρηση: 10.30 από την Εκκλησία των 40 Εκκλησιών

Επιστροφή: 14.15 στην Εκκλησία

Κόστος Συμμετοχής: 9 Ευρώ

N.P., the Last Pirate and the Water of Eternal Life, G. Hatzopoulos

 

1414

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

για την παρακολούθηση της παράστασης ΝΙ ΠΙ ο τελευταίος πειρατής

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος_____________________________________________ γονέας και κηδεμόνας του/της _________________________________________________ δηλώνω πως επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετέχει παρακολουθήσει την παράσταση «Νι Πι ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου, στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου. Η μετάβαση στο θέατρο θα γίνει με λεωφορείο συνοδεία των καθηγητών του ELC Argiris Hatzopoulos.

12 – 11 -2019

Υπογραφή