Το English Courses Argiris Hatzopoulos έχοντας σαν στόχο να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με την Βρετανική και Αμερικάνικη κουλτούρα, να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα, ωθεί τα παιδιά να συμμετέχουν στα clubs που λειτουργούν με ευθύνη των καθηγητών (οι παρουσιάσεις και οι διάλογοι γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην Αγγλική Γλώσσα). Πιο συγκεκριμένα λειτουργούν τα εξής clubs:

  • Club Έκδοσης Περιοδικού, (οι μαθητές αρθρογραφούν οι ίδιοι σ’ ένα περιοδικό που τυπώνεται σε 3.000 φύλλα και διανέμεται δωρεάν σε διάφορα σημεία της πόλης)
  • Club Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Εμπειριών (career days - experiences)
  • Club Debate, (οι μαθητές επιπέδων Lower, Adv, Prof, προετοιμάζονται και επιχειρηματολογούν σε επίκαιρα θέματα)
  • Club θερινών εκπαιδευτικών τμημάτων στην Αγγλία (σε συνεργασία με το Concorde International English Language and Activity Courses Canterbury, Kent, UK)

Οι μαθητές με τη συμμετοχή τους στα παραπάνω clubs, εκτός του ότι αποκομίζουν εξίσου σημαντικά διδακτικά οφέλη με εκείνα που αποκομίζουν από την διδασκαλία, αποκτούν ευρύτερες γνώσεις που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας τους,. Για μας το ζητούμενο δεν είναι μόνο να μάθει το παιδί Αγγλικά, είναι να γνωρίσει αξίες, είναι να διαμορφώσει χαρακτήρα. « It’s not only about English, it’s about values, it’s about character».

Παράλληλα το English Language Courses προσφέρει και τα Club Ορειβασίας - Σκι, μέσω του οποίου επιδιώκεται η επαφή με την φύση, και τα Club Football, Basketball, Volleyball, Tennis, όπου οι μαθητές μπορούν να διασκεδάσουν και νιώσουν ότι ανήκουν σε μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα.

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΙΕΣ